Hilsen fra Tolne Efterskole ved indvielsen af Thyge Memorial Hall.


Simon og Christine havde været i praktik på Tolne Efterskole inden de tog videre til deres udenlandske praktik på Kiira Primary Scholl ved Jinja i Uganda.

Eleverne på Tolne havde givet Simon og Christine 1000 kr. med til skoleprojektet - og så måtte de gennem ugerne dernede vurdere, hvad der var mest brug for på skolen.

Ved indvielsen af Thyge Memorial Hall blev Tolne Efterskoles hilsen overbragt sammen med elevbilledet, Simon og Christine havde fået med. For pengene har Simon bestilt et computerskab til Hallen, et skab, hvor der også kan stå nogle bøger i. Skabet bliver fremstillet af den lokale tømrer.
Derudover var der også penge til affaldsspande i hver klasse. Simon har i dag - påskelørdag talt med lærer Nelson og han har fortalt at affaldsspandene er kommet.

Et rigtigt flot projekt i projektet - tusind tak til alle elever for det fine initiativ.Simon og Christine overrækker skolen v/ Nelson det flotte elevbillede.

Til højre ses det skab, Simon fik bestilt for pengene fra Tolne Efterskole, da han var i praktik på skolen. Det skab der er til venstre har skolen selv har fået lavet, da de havde fået doneret fjernsyn og DVD afspiller samt 40 DVD'er af The Discovery Channel, Global Education Partnership, sponsoreret af Coca-Cola Africa Foundation og Century Bottling Company.